Casa Spice i Corralejo

 

Det här är en liten grupp familjelägenheter belägna i ett av de mest eftertraktade bostadsområden i Corralejo, bara en kort promenad till stranden och stadens centrum.

Det finns plats för bilen till höger framför byggnaden. För ökad säkerhet och privatliv är entrégrinden till den gemensamma trädgården låst, det finns porttelefon till varje lägenhet.

Casa Spice består av fyra lägenheter i bottenplanet och två lägenheter en trappa upp. Vår lägenhet har ett rymligt vardagsrum/matrum, med TV. Köket har spis, kyl/frys, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost och vattenkokare. Det finns köksutrustning för en familj på fyra personer. Bostaden har 2 sovrum med 2 sängar i varje, inbyggda garderober och ett rymligt badrum. Lägenheterna i bottenplanet har sina terrasser i anslutning till gemensamhetsdelen medan lägenheterna en trappa upp har en privat solterrass med egen dusch (ute), solstolar, utemöbel och balkong.

I den gemensamma trädgården finns en 8 m pool, jacuzzi och grillplats som omgärdas av en stensatt terrass med solstolar, ett stort antal fina växter och träd samt tvättmaskin och torkplats

Denna stilfulla, högkvalitativa bostad gör Casa Spice till ett åtråvärt komplex.

Vår lägenhet ligger en trappa upp.

Bilderna nedan visar lite av lägenheten och gemensamhetsdelen. Dessa kan ta en stund att ladda hem beroende på Din anslutning mot internet men det är värt att vänta.

 

Närmaste strand Pool 8 meter Jacuzzi
Grillplats Utsikt från balkong Utsikt från balkong
Gemensamhetsanläggning Del av trädgården Entré
Kok.jpg (289381 bytes) Matplats.jpg (389978 bytes) Allrum.jpg (381700 bytes)
Kök med exklusiv utrustning Matplats och allrum Kök/allrum med utgång till solterrass
Badrum.jpg (271341 bytes) Sovrum-1.jpg (338436 bytes) Sovrum-2.jpg (209372 bytes)
WC/badkar/dusch Sovrum med balkong Gästsovrum
 

Golf intresserad?

Titta på länken här om banan som bara ligger någon kilometer bort  

Klicka här

Corralejo Golf Society heter banan och klubben